· Έστω τώρα, έστω δηλαδή στο φινάλε της σεζόν, ας αποδοθεί δικαιοσύνη σε μία υπόθεση τόσο σοβαρή, όπως το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που κρίνει ένα πρωτάθλημα.

· Γιατί προς το παρόν έχουμε δει τι συνέβη με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, για το οποίο ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε, παρότι ο Ολυμπιακός το πήρε 3-0 άνευ αγώνα!!!…Κι έχουμε δει και τι συνέβη (αφαίρεση βαθμών) στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και τι ΔΕΝ συνέβη (ουσιαστικά καμία τιμωρία) στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ, αν και στα τρία παιχνίδια είχαμε συμπλοκές οπαδών με Αστυνομικούς…

· Έστω τώρα, γιατί κάλλιο αργά παρά ποτέ, ας απονεμηθεί δικαιοσύνη, προς όλους.

· Ας γίνει μία σοβαρή και υπεύθυνη δικαστική έρευνα, όπως έγινε με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Κι ας μην διαγραφεί μετά στην επόμενη επιτροπή…

· Ας εξεταστούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης. Ποιος πραγματικά ευθύνεται για τη διακοπή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ η, η ΑΕΚ (που εμφανίζεται να αρνείται να παίξει στα τελευταία λεπτά) και τι συνέπειες πρέπει πραγματικά να υποστεί ο ΠΑΟΚ για την εισβολή του Σαββίδη.

· Να αποδοθούν ευθύνες σύμφωνα με τα πραγματικά περιστατικά, αφού πρώτα εξεταστούν όλα, δοθούν διευκρινήσεις από τους αξιωματούχους του αγώνα κλπ, κλπ.

· Δεν θα πώ εγώ ποιος φταίει. Αν φταίει για όλα ο ΠΑΟΚ, να τιμωρηθεί για όλα ο ΠΑΟΚ. Αν φταίει σε κάτι η ΑΕΚ, να τιμωρηθεί και η ΑΕΚ.

· Εδώ υπάρχουν δύο θέματα: αφενός μεν η εισβολή Σαββίδη, που είναι και το «εύκολο» κομμάτι της υπόθεσης, αφετέρου δε η διακοπή του αγώνα και η υπαίτια ομάδα για τη μη συνέχιση του, κάτι που θα κριθεί από την ένσταση του ΠΑΟΚ.

· Κι ας γίνει κάτι ξεκάθαρο: Άλλο η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, άλλο η υπόθεση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός υπήρξε τραυματισμός προπονητή, που έφερε τη μη έναρξη του αγώνα. Εδώ είχαμε διακοπή...Μην τα μπερδεύουμε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube