«Λευκός καπνός» φαίνεται ότι προκύπτει αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο εξωτερικό.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο να συζητήσει τη φιλοξενία του τελικού στη χώρα λόγω και της ομογένειας, με τις συζητήσεις να δρομολογούνται να ξεκινήσουν σύντομα.

Μάλιστα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο με την ΕΠΟ να τονίζει ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται με τον αγγλικό σύλλογο.



Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νωρίτερα ο πρώτος ημιτελικός ΟΦΗ – Λεβαδειακού

Το «πάνω απ' το πτώμα μου» του Μπακασέτα και τα συγχαρητήρια Αλαφούζου: Η παρακάμερα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Οι ημερομηνίες και οι ώρες των ημιτελικών του Κύπελλο Ελλάδας

Απόλυτη ικανοποίηση στην ΚΕΔ για τους Έλληνες διαιτητές στα προημιτελικά του Κυπέλλου: «Ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Αθανασίου: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού επί εποχής Μπενίτεθ - Σε αυτούς τους τρεις οφείλεται το 3-0»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεγάλο ματς, αλλά κατάφερε και με τη νοοτροπία του να πάρει έναν τελικό»

Δεσύλλας: «Στόχος επετεύχθη και άνετα για τον Παναθηναϊκό, βγήκε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Να γίνει πάλι αυτό που ήταν η ΑΕΚ για να τη βοηθήσουν και οι μεταγραφές»

Ο Ζίβκοβιτς οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους «4» του Κυπέλλου και «γράφει» ιστορία

Ξέφρενο πάρτι στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ: Οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ!