Τέλος τα πειράματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδίδεται ξανά σε έμπειρα χέρια!

Όπως αναμενόταν μετά τη δημοσιοποίηση των επαφών τους το τελευταίο διάστημα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν τα χέρια με τον Λουίς Φαν Χάαλ και του ανέθεσαν το έργο της επιστροφής στους τίτλους μετά το καταστροφικό πέρασμα Μόγιες.

Ο Ολλανδός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον αγγλικό σύλλογο και θ’ αναλάβει τα καθήκοντά του μετά το Μουντιάλ του καλοκαιριού -όπου θα καθοδηγήσει την εθνική Ολλανδίας.

Όσο για τον Ράιαν Γκιγκς, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Γιουνάιτεντ να τον κρατήσει για πάντα στις τάξεις της, δίνοντάς του το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαν Χάαλ εμφανίστηκε φυσικά ικανοποιημένος. Αλλά και σίγουρος ότι μπορεί να δώσει το δικό του στίγμα στο σύλλογο.

«Ευχόμουν πάντα να δουλέψω στην Premier League. Νιώθω πολύ περήφανος που θα είμαι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ. Της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο. Έχω έρθει ως αντίπαλος προπονητής στο Ολντ Τράφορντ και ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος που αγαπάει πολύ την ομάδα. Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Και εγώ έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Μαζί είμαι σίγουρος ότι θα γράψουμε ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ράιαν Γκιγκς δήλωσε περήφανος που θα συνεργαστεί με τον Φαν Χάαλ. Και ακόμα πιο περήφανος που θα συνεχίσει να υπηρετεί τη Γιουνάιτεντ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω ως βοηθός προπονητή. Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης και ξέρω ότι δίπλα του θα μάθω πολλά για την προπονητική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεράστιο μέρος της ζωής μου και είμαι χαρούμενος που θα μπορώ να βοηθήσω από ένα τόσο σημαντικό πόστο».

Όσο για τη διοίκηση, δια στόματος του αντιπροέδρου Εντ Γούντγουορντ, εξέφρασε την πεποίθησή της πως η επιλογή του Ολλανδού θα ‘ναι το κλειδί της επιστροφής στις επιτυχίες:

«Στο πρόσωπο του Λούις Φαν Χάαλ εξασφαλίσαμε τις υπηρεσίες ενός απ’ τους μεγαλύτερους προπονητές σήμερα. Έχει πετύχει πολλά πράγματα στην καριέρα του και το “Ολντ Τράφορντ” του παρέχει μια ιδανική σκηνή για να γράψει νέα κεφάλαια στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βόμβα από το Sky Sports: «Οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League θεωρούν πως η Σίτι θα υποβιβαστεί αν αποτύχει η έφεση»

«Αστον Βίλα και Τότεναμ ετοιμάζονται για να κάνουν κίνηση για τον Παυλίδη»

Φέργκιουσον: «Πάντα οι άνθρωποι είχαν μεγαλύτερη σημασία από τα παιχνίδια»

Ο Αντι Κάρολ κατονόμασε τον άνδρα που αποπειράθηκε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!