Αγγλία

Δεν... καίγεται για Γκιγκς ο Κιν

Την άποψη πως δεν είναι απαραίτητη η παρουσία κάποιου από την «γενιά του ‘92» στο νέο τεχνικό τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Ρόι Κιν, ενόψει της πρόσληψης Λουίς φαν Χάαλ .

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επισήμως εντός της εβδομάδας θα πορεύεται με τον Λουίς φαν Χάαλ στο «τιμόνι» του συλλόγου. Στο πλευρό του θα έχει -όπως όλα δείχνουν- τον Ράιαν Γκιγκς. Κίνηση που κατακρίνει ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Ρόι Κιν.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο μέσο των «κόκκινων διαβόλων», η «γενιά του ‘92» δεν είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει τον Ολλανδό προπονητή στο δύσκολο έργο του, ενώ δεν βλέπει την προοπτική αυτή με πολύ καλό μάτι.

«Δεν με συγκινεί. Άμα εγγυάται την επιτυχία, τότε το δέχομαι. Αν δεν το κάνει όμως; Όχι, δεν θα το ήθελα» η τοποθέτηση του Ρόι Κιν, για να προσθέσει: «Είναι καλό να το έχεις, αλλά δε νομίζω πως είναι απαραίτητο, ιδιαιτέρως άμα νομίζεις πως θα έχεις 3-4 από αυτούς επειδή τα κατάφεραν στην μικρή ομάδα».

Οι δηλώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν, διότι με την ανάληψη των καθηκόντων του Μόγιες από τον Γκιγκς, ο Ουαλός πλαισιώθηκε από πολλούς παλιούς παίκτες της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Φιλ Νέβιλ, Πολ Σκόουλς και Νίκι Μπάτ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x