Στον Αστέρα Τρίπολης, για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Ντάνι Ερνάντεζ, κάτι που ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα, Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει, για να ολοκληρωθεί και επίσημα μια εξαιρετική μεταγραφή για την ομάδα του Αστέρα.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Τρίπολης έψαχνε γκολκίπερ, από την στιγμή που αποχώρησε ο Μάρτον Φούλοπ και έμειναν οι Γιώργος Μπαντής και Γιώργος Γεωργακόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»