Σε γιορτινό και οικογενειακό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, στην αίθουσα του «Vammos» στο Γηπέδο «Γ. Καραϊσκάκης» .





Το παρών έδωσαν σύσσωμα τα τμήματα των ερυθρόλευκων, εκ μέρους της ΠΑΕ παρευρέθηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Αγραφιώτης , Κωνσταντίνος Καρδιασμένος και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, ενώ από πλευράς διοίκησης του Ερασιτέχνη στο κεντρικό πάνελ κάθισαν ο επίτιμος πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, o αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μεσσάρης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μιχάλης Υδραίος και ο επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος.




Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι: Αντρέι Σπίνου (βόλεϊ Ανδρών), Γιόζιπ Πάβιτς (πόλο Ανδρών, απουσίαζε δικαιολογημένα και το φλουρί παρέλαβε ο έτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Στέφανος Γαλανόπουλος), Μαρία Σώρα (πόλο Γυναικών), Κωνσταντίνα Βλαχάκη (βόλεϊ Γυναικών), Όλγα Χατζηνικολάου (μπάσκετ Γυναικών), Γιώργος Χριστοφοράκης (προπονητής πινγκ πονγκ), Στέλιος Φιλόπουλος (προπονητής Κολύμβησης), Κυριάκος Πολυδούλης (Πολεμικές Τέχνες-Ταε Κβο Ντο), Κωνσταντίνα Κοντραφούρη (Ναυταθλητικά-Κωπηλασία), Στέργιος Κουτσούκης (Στίβος).









Οι 10 τυχεροί κέρδισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 250 ευρώ από το κατάστημα RED STORE, ενώ η υπέρτυχερή μεταξύ των 10, Κωνσταντίνα Κοντραφούρη, μετά από σχετική κλήρωση, κέρδισε ένα πενθήμερο ταξίδι στο Παρίσι για 2 άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Grefis Travel.









Η Γενική διευθύντρια των ερυθρόλευκων, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, αναφέροντας τις επιτυχίες που πέτυχαν τα περισσότερα τμήματα του συλλόγου και τόνισε την σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση της ομάδας πόλο γυναικών.

«Η κορυφαία στιγμή της περσινής σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν αναμφίβολα η κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, από την ομάδα πόλο Γυναικών. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μας έκαναν υπερήφανους το αξέχαστο βράδυ της 25ης Απριλίου στο Παπαστράτειο, στον μεγάλο τελικό κόντρα στην επί 3 χρόνια αήττητη Σαμπαντέλ την οποία νίκησαν με 10-9 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Ευρώπης.



Στη συνέχεια κατέκτησαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα ενώ στις 20 Νοεμβρίου κέρδισαν και το Σούπερ Καπ και αναδείχθηκαν υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης. Παράλληλα την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τόσο στο Πόλο Ανδρών όσο και στο Βόλεϊ Γυναικών. Και τα δυο νταμπλ ήρθαν με χαρακτηριστική ευκολία, ενδεικτική του πόσο έχει ξεφύγει ο σύλλογος μας από τους Εν Ελλάδι ανταγωνιστές του.

Στο βόλεϊ Ανδρών κατακτήθηκε ο τίτλος του League Cup και χάθηκαν μετά από δυο σερί νταμπλ το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η σύντομη παρένθεση θα κλείσει φέτος και ότι θα επιστρέψουμε στην κορυφή.

Εκτός από τους τίτλους που προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες και στη συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων που διατηρεί αφού πολλές ήταν οι διακρίσεις και στα τμήματα υποδομών στις οποίες θα αναφερθούμε την προσεχή Δευτέρ
α», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Λάμψη πρωταθλητών στην απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες

Μεταγραφές πινγκ πονγκ περιόδου 2026-2027: Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Σλοβένο Γιόργκιτς κι ο Παναθηναϊκός τη Γιαπωνέζα Όγιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μένουν στο κυνήγι της προνομιούχου 17ης θέσης οι παίδες