Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημερομηνίες των εξ αναβολής αναμετρήσεων της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, το ματς Ιωνικός Νικαίας-ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ενώ το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ηρακλής για την 13η αγωνιστική θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο εξ αναβολής αγώνας για την 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Ιωνικός – ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Πλάτων την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 με ώρα έναρξης 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT Flix ΕΡΤ Sports.

H εξ αναβολής συνάντηση για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ηρακλής θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα 14/2 με ώρα έναρξης 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΕΟΚ: «Παγώνουν» οι τελικοί Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός μέχρι την απόφαση για την ένσταση