Ελλάδα

Καθαρίζονται οι δρόμοι γύρω από το ΟΑΚΑ - Από Πέμπτη επιστρέφει στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός

Οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ καθαρίζουν τους δρόμους γύρω από την εγκατάσταση προκειμένου να επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την Πέμπτη.

Αγώνα δρόμου κάνουν οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ για να απομακρυνθούν οι μεγάλες ποσότητες χιονιού από τις οδικές αρτηρίες και να λειτουργήσει κανονικά η εγκατάσταση.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Διεύθυνση, από την Πέμπτη το πρωί θα επαναλειτουργήσει το Ολυμπιακό Συγκρότημα, αλλά μόνο για τις απολύτως απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την Πέμπτη κι ενώ το ματς με την Μπασκόνια είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 28/1.

Η πλήρης λειτουργία του ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει την Παρασκευή το πρωί, με τη διοίκηση του γηπέδου να τονίζει προς πρέπει άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω του χιονιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού που έχει συσσωρευθεί στο σύνολο του Ολυμπιακού Συγκροτήματος και έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των χρηστών (μελών της αθλητικής οικογένειας, πολιτών και εργαζομένων μας), σας γνωρίζουμε ότι το Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 27/1 από ώρα 9.00 αλλά μόνο για τις απολύτως απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων και δεν είναι ανοιχτό προς χρήση από το κοινό (αθλούμενους).

Η πλήρης λειτουργία του Ο.Α.Κ.Α. θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 28/1 το πρωί, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους χρήστες του Κέντρου, που θα βρεθούν από αύριο το πρωί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x