Αγώνα επιβίωσης δίνει απόψε η Εθνική Εφήβων. Μετά την ήττα από την Ιταλία (64-55) για τους «16», αντιμετωπίζει σήμερα (18:15) τη Βόρεια Μακεδονία στον πρώτο αγώνα για την κατάταξη στις θέσεις 9-16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στη Σμύρνη.

Με νίκη η ελληνική ομάδα εξασφαλίζει την παραμονή στην Α' Κατηγορία της διοργάνωσης και θα παίξει στη συνέχεια για τις θέσεις 9-12. Στο απευκταίο σενάριο της ήττας απόψε, θα πρέπει το Σάββατο και την Κυριακή να κάνει το 2/2 στους αγώνες για τις θέσεις 13-16, καθώς οι τρεις τελευταίες ομάδες της κατάταξης υποβιβάζονται στην Β' Κατηγορία.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα έχει ούτε σήμερα, όπως και στο υπόλοιπο της διοργάνωσης, τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ. Η Βόρεια Μακεδονία είναι βατός αντίπαλος, καθώς μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο ύψους 2,15μ. σέντερ Τέοντορ Σίμικ, που ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι