Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών με Εσθονία και Μ. Βρετανία στις 24 και 27 Νοεμβρίου στη Ρόδο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητες.

Η ανακοίνωση:

Η Εθνική Γυναικών ταξιδεύει την Κυριακή (20/11) στη Ρόδο, όπου θα δώσει δύο αγώνες για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2023. Στις 24 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει την Εσθονία και στις 27 Νοεμβρίου την Μεγάλη Βρετανία και οι Ελληνίδες διεθνείς θέλουν να νιώσουν και την στήριξη από τους Έλληνες φιλάθλους.

Η είσοδος στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας θα είναι ελεύθερη! Όποια σωματεία επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ομαδικά, παρακαλούνται να στείλουν ένα e-mail με το όνομα του σωματείου και τον αριθμό ατόμων που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στο tickets@basket.gr με την διευκρίνιση ποιον αγώνα από τους δύο αγώνες αφορά το αίτημα ή αν αφορά και τους δύο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των σχολείων.

*Σε περίπτωση που η ζήτηση ξεπεράσει τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του