Η Εθνική Κορασίδων συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί στο Ματοσίνιος (19-27/8). Mετά από τα τρία φιλικά με την Βουλγαρία στην Αρναία, η ομάδα αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου θα αναμετρηθεί με την οικοδέσποινα και θα πάρει μέρος σε ένα τουρνουά.

Οι αγώνες που θα δώσει η ελληνική ομάδα είναι οι εξής:

1/8 20.00 Πορτογαλία – Ελλάδα (live streaming https://www.fpbtv.pt/)
3/8 22.15 Ελλάδα – Σουηδία (live streaming https://www.fpbtv.pt/)
5/8 18.00 Πορτογαλία – Ελλάδα

Οι αθλήτριες που έχει στη διάθεσή του ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Κτιστάκης, για τους αγώνες αυτούς είναι οι: Σοφία Γιαπιτζόγλου, Βασιλική Σιουμουρέκη, Βασιλική Χωλοπούλου, Παναγιώτα Ρουμπίνη Στολίγκα, Ναταλία Αρσενιάδου, Αριστέα Παρασκευοπούλου, Αγγελική Ζιάκα, Παναγιώτα Καλογήρου, Λύδια Χατήρα, Δανιέλλα Φελούρη, Φωτεινή Σύρπα, Ελένη Μηλιάρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι