Με τέσσερις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Βέλγιο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (20:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της β' προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Εκτός μάχης είναι μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη Σερβία στο Βελιγράδι οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, όπως και οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου που πάντως επέστρεψαν στο ομαδικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ.

Όσον αφορά στους δύο πρώτους, για τον μεν Σλούκα το πρόβλημά του δεν είναι τελικά τόσο σοβαρό και εκτιμάται πως θα καλά για το Ευρωμπάσκετ, ενώ αντίθετα για τον Κ. Αντετοκούνμπο το ιατρικό τιμ θα εκτιμά την κατάστασή του μέρα με τη μέρα.

Στην ομάδα ενσωματώθηκε από σήμερα και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου που είχαν «κοπεί» για το ματς με τη Σερβία.

Οι δώδεκα παίκτες που θα είναι αύριο στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη είναι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανατροπή με κρεσέντο Φουρνιέ και Ντόρσεϊ: Τα highlights από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Μπαρτζώκας: «Θα έχουμε πιο πλήρες ρόστερ στο επόμενο φιλικό - Θα θέλαμε να μην κάνουμε αλλαγές, αλλά αν χρειαστεί...»

Πρώτο δείγμα θετικό με νίκη επί της Φενέρ στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό!

Πίτερς: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από παιχνίδια που έκανα εδώ - Αυτοί οι τύποι θα είναι για πάντα φίλοι μου»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι άνθρωπος των ειδικών αποστολών - Ο κόσμος του Άρη αξίζει παιδιά που είναι... κομάντο»

Ήττα στην Κωνσταντινούπολη για την ΑΕΚ - Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Νόλεϊ

H ενημέρωση του Κολοσσού για το ευρωπαϊκό εισιτήριο διαρκείας

Με 13 παίκτες κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός - Εκτός οι Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ και Μοντέρο

Τρινκιέρι: «Περιμένουμε κάποια βήματα μπροστά - Να εντάξουμε έξυπνα Όσμαν και Καλάθη»

Φυσιοθεραπευτές της ΑΕΚ έσωσαν γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της στο «Ελ. Βενιζέλος»!