Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων Γυναικών η οποία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ U20 ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με 79-51 από το Βέλγιο. Αύριο Δευτέρα (21/07, 19.00) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προσπάθησε, αλλά το Βέλγιο ήταν ανώτερο φτάνοντας στην νίκη. Η ομοσπονδιακή τεχνικός Φρόσω Δρακάκη στο φιλικό τέσταρε την ετοιμότητα των αθλητριών της και δοκίμασε διάφορα σχήματα.

Κορυφαία για την Ελλάδα ήταν η Στολίγκα με 15 πόντους, ενώ 9 έβαλαν οι Κυριακούδη και Σταματάκη.

Ελλάδα (Δρακάκη): Τσινασλανίδου 2, Στολίγκα 15(2), Στεφανάκη 6, Παπάζογλου 2, Ταμπάκου, Παντώτη, Αλιφραγκή, Κερασοβίτη 6(2), Κυριακούδη 9, Κοφινά 2, Σιουμουρέκη, Μηλιαρά, Σταματάκη 9.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών