Και τώρα… Βόρεια Ιρλανδία για την Ελλάδα.

Η γαλανόλευκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης (27/9, 21:45), η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Nations League.

Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους δύο τραυματίες. Πολύ πιθανόν ο αρχηγός, Τάσος Μπακασέτας, να είναι διαθέσιμος για το ματς στη Ριζούπολη, ενώ τον Γιώργο Γιακουμάκη σκοπεύει να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γκουστάβο Πογέτ. Αν είναι 100% έτοιμος θα τον ξεκινήσει. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κύπρο και εξέτισε την ποινή του.

Ο 54χρονος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του, καθώς δεν έδειξε κάτι σε ό,τι αφορά το σύστημα ή τα πρόσωπα. Το Σάββατο επέλεξε το σύστημα 4-2-3-1 κόντρα στην Κύπρο, αλλά ενδέχεται να επαναφέρει το 4-3-3, παρατάσσοντας την ομάδα του δηλαδή με ένα αμυντικό χαφ. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση των Μπακασέτα και Γιακουμάκη. Ένα θέμα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Μανώλη Σιώπη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη θέση του άσου της Τράμπζονσπορ ως αμυντικός χαφ θα πάρει ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο captain του Παναθηναϊκού ήταν ούτως ή άλλως βασικός και στο παιχνίδι στη Λάρνακα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube