Nations League

Ταμπάκος: «Περιμένει Γιακουμάκη-Μπακασέτα ο Πογέτ, βασικός ο Μάνταλος με Βόρεια Ιρλανδία»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της Εθνικής Ελλάδας, Σωτήρης Ταμπάκος.

Στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο στη Λάρνακα, στο πλαίσιο του Nations League, αναφέρθηκε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε πει για κάποιες επιλογές του προπονητή και μεταξύ αυτών και για τον Ζέκα, ο οποίος έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και παίζει με την Κοπεγχάγη. Ο Ζέκα σαφώς χωράει στην Εθνική και αν δούμε την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανής η απουσία του από αυτό το ματς», ήταν το σχόλιό του με αφορμή ερώτηση που δέχθηκε για την απουσία του Ζέκα.

«Πιθανότατα, ο Σιώπης που πήρε κάρτα νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, να επηρεάστηκε στο παιχνίδι του. Είναι σημαντική η παρουσία του Σιώπη, είναι ο βασικός αμυντικός χαφ στα τελευταία ματς και φάνηκε το συγκεκριμένο κενό. Ο Κουρμπέλης δεν βοήθησε, ο Μπουχαλάκης, επίσης, δεν βοήθησε ιδιαίτερα που μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το αυριανό ματς, υπογράμμισε: «Σήμερα θα αναλύσει ορισμένα πράγματα που δεν πήγαν καλά. Τώρα στο ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία, ίσως επαναφέρει το 4-3-3. Είναι δεδομένη η επιστροφή του Μάνταλου στον άξονα ως 8άρι, εάν λείπει ο Μπακασέτας θα παίξει δεκάρι. Πάντως, το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο αρχηγός της Εθνικής.

Ο Γιακουμάκης φαίνεται πως είναι καλύτερα και περιμένει ο Πογιέτ να δει αν είναι εντάξει, για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Υπάρχει ως σκέψη να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x