Στο Ηράκλειο, όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη Λετονία (19:00) σε κρίσιμο αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Στην αποστολή βρίσκονται 12 παίκτες, καθώς «κόπηκαν» οι Χρήστος Σαλούστρος, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Το πρωί της Παρασκευής (11/11) θα ταξιδέψουν για την Ελλάδα οι Δημήτρης Ιτούδης και Νικ Καλάθης οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να έχουν ενεργή συμμετοχή ακόμα και στον αγώνα με τη Λετονία, ενώ σε αυτόν τον αγώνα είναι πιθανή η συμμετοχή και του Μιχάλη Λούντζη.

Για το συγκεκριμένο ματς δεν αναμένονται άλλες... ενισχύσεις από τις ομάδες της Ευρωλίγκας (ο Ολυμπιακός παίζει απόψε με την Παρτιζάν στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ με την Μπασκόνια). Όπως αναφέρει η ΕΟΚ «... για το πλάνο ενσωμάτωσης στην ομάδα μελών που συμμετέχουν σε ομάδες της Ευρωλίγκας, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Στον αγώνα με το Βέλγιο στην πόλη Μονς τη Δευτέρα η ελληνική ομάδα αναμένεται να είναι ενισχυμένη με παίκτες όπως οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου και ίσως κάποιους ακόμη. Αυτό, πάντως, θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τις υποχρεώσεις των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του