Κλήση-έκπληξη από τον Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική ομάδα. Ο Ουρουγουανός προπονητής μετά τον τραυματισμό του Γιώργου Τζαβέλλα στο χέρι επέλεξε να καλέσει ως αντικαταστάτη τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο 18χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τώρα θα πάρει γεύση Εθνικής ομάδας στα δύο τελευταία ματς του Nations League, απέναντι στην Κύπρο (24/9) και τη Βόρεια Ιρλανδία (27/9).

Ο γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 2003 άσος από τα Χανιά, που έχει παίξει στις εθνικές U17 και U19, έχει αγωνιστεί βασικός και στα πέντε παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο τρέχον πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση

Απειλές στη σύζυγο του Μοράτα για το χαμένο πέναλτι: «Θα σκοτώσω τον άντρα και τα παιδιά σου»

Η... ψυχρή χειραψία του Γιαμάλ στον Κριστιάνο έγινε viral

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.