Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι… άμπαλος ο Λουτσέσκου που έχει έξω Κουαλιάτα - Κρατήστε το όνομα Τζίμας»

Για την περιθωριοποίηση του Κουαλιάτα (όπως και των Σάστρε-Σοάρες), αλλά και τον 16χρονο φορ που έχει τα φόντα να παίξει από φέτος στον ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στον αγωνιστικό απολογισμό του ΠΑΟΚ μετά τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος -αλλά και τους παίκτες που έχουν μείνει στο περιθώριο- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν και την κραυγαλέα αδυναμία στο γκολ, το πρόσημο της εικόνας που δείχνει η ομάδα στο γήπεδο είναι θετικό.

Όσο για το γεγονός ότι οι Κουαλιάτα, Σοάρες και Σάστρε δεν υπολογίζονται ως τώρα, τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι… χαζός ή άμπαλος ο Λουτσέσκου να μην τους έβαζε, αν είχαν την απόδοση που πρέπει.

Κατά τ’ άλλα, υπογράμμισε ότι πρόθεση του συλλόγου είναι να ανεβάσει κι άλλους παίκτες από την ακαδημία και στάθηκε στον 16χρονο επιθετικό Στέφανο Τζίμα, αναφέροντας ότι πρέπει να θυμόμαστε αυτό το όνομα και πιθανώς να πάρει χρόνο συμμετοχής από φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x