Έτοιμος για το Παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, που θα… πέσει σήμερα στη μάχη των προκριματικών.

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων θέλει τρεις διαδοχικές νίκες στον αγώνα της Μελβούρνης και σε αυτούς που θα γίνουν σε Μπακού (12-15/3) και Ντόχα (18-21/3), για να ισοφαρίσει στις νίκες τον Κινέζο Γιανγκ Λιου και να τον προσπεράσει στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν δεν το καταφέρει, θα πρέπει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που υπό προϋποθέσεις θα του δώσει επίσης το εισιτήριο.

Ο προκριματικός στην αυστραλιανή διοργάνωση θα γίνει σήμερα (Πέμπτη , 09:00–12:00), με τους οκτώ κορυφαίους να δίνουν ραντεβού στον τελικό του Σαββάτου (22/2, 09:00-12:00).

Στον αγώνα δεν θα συμμετάσχουν Κινέζοι αθλητές, γεγονός που έχει βγάλει εκτός συναγωνισμού τον μεγάλο αντίπαλο του Πετρούνια και ανοίγει το δρόμο του για τη νίκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Έναρξη την Τετάρτη στην Αλβανία με τα γκρουπ του ομαδικού

Καλωσόρισε και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τον Ομπράντοβιτς!

Πετρούνιας: «Επιτέλους τα καταφέραμε - Ονειρευόμουν από μικρός μια τέτοια διοργάνωση στη χώρα μου»!

Στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του 2028!

Τετράδα και μετάλλιο στην κλάση 6 για τον Χατζηκυριάκο στο ITTF World Para Future της Οστράβα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U21: Μπήκαν 16άδα Μαδέσης/Κοσμάς στο διπλό ανδρών, Μαδέσης/Γκεοργκίεβα στο διπλό μικτό

Αλεξίου: Δεν μπορεί να λένε ότι τρώμε λεφτά από την ΑΕΚ - Προφανές ότι ο Ηλιόπουλος θα ενδιαφερόταν για την Ερασιτεχνική

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U21: Αποκλείστηκαν στα γκρουπ του σταδίου 1 οι Έλληνες αθλητές

Μεγάλη άνοδος της Ελλάδας στο World Team Ranking μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Ο Χρίστος Χρυσάνθης στο Μπαμ και Κάτω