Απλά, λιτά και… Ολυμπιακά!

Ο «ερυθρόλευκος» κόσμος κατέκλισε τις κερκίδες του ΣΕΦ (στην πλειοψηφία τους) και αφού δεν σταμάτησε να τραγουδά από την αρχή μέχρι το τέλος, πανηγύρισε με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τους παίκτες της, την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και 12ου στην ιστορία των Πειραιωτών.

Η τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00, με τα παιδιά -διαφόρων ηλικιών- από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ, όπου ένα εξ αυτών έκλεψε την παράσταση, όταν τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας.

Στη συνέχεια, γνώρισαν την… αποθέωση -για τα κάλλη τους- οι τσιρλίντερ, οι οποίες αλά NBA πετούσαν τα μπλουζάκια των πρωταθλητών στις κερκίδες.

Για να περάσει η γιορτή στο… κυρίως μενού! Πρώτοι, από τα αποδυτήρια, έκαναν την εμφάνισή τους οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ στη συνέχεια εν μέσω αποθέωσης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Αφού, βγήκαν και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου, όπου την αποθέωση γνώρισε και η ζωντανή… ιστορία των «ερυθρόλευκων», Μίλαν Τόμιτς, έβγαιναν ένας ένας οι πρωταθλητές, με βάση τον αριθμό της φανέλας τους.

Φυσικά, όταν βγήκαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης το ΣΕΦ… κουνήθηκε συθέμελα από την αποθέωση του κόσμου, ενώ την… τιμητική του είχε και ο Δημήτρης Αγραβάνης νωρίτερα.

Και φτάνουμε στην… κορύφωση! Αφότου, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μοίρασε τα μετάλλια του πρωταθλητή, παρέδωσε το τρόπαιο και ο Βασίλης Σπανούλης, παρέα με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, το σήκωσαν στον ουρανό του ΣΕΦ.

Η είσοδος των προέδρων του Ολυμπιακού



Η είσοδος του Σφαιρόπουλου



Η είσοδος του Πρίντεζη



Η είσοδος του Σπανούλη



Έτσι το σήκωσε ο Ολυμπιακός!





























ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»