Ο Παναθηναϊκός είναι… πρώτος στην ουρά για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, σύμφωνα με το Sportando.

Οι «πράσινοι» είχαν ενδιαφερθεί για τον 19χρονο φόργουορντ και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά παρέμεινε στον Άρη. Το συμβόλαιό του λήγει το 2016 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 250.000 δολάρια για την Ευρώπη και 500.000 δολάρια για το ΝΒΑ.

Η πλευρά του παίκτη έχει δεχτεί κρούση από την Μπαρτσελόνα, ενώ και προ ημερών ο ίδιος δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο Βεζένκοφ έχει φέτος 18,6 πόντους, 7,8 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όσο στην Α1 και την Τρίτη θα τεθεί στο Nick Galis Hall αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού, όπου αγωνίζεται και ο κολλητός του, Λευτέρης Μποχωρίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»