Έγινε κι αυτό στην Ελλάδα!

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του ματς Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι Τελ Αβίβ, που άνοιξε το τουρνουά «Νίκος Γκάλης», η πυροσβεστική άναψε «κόκκινο» για την παρουσία φιλάθλων στο κλειστό της Καλλιθέας, καθώς δεν έδωσε τη σχετική άδεια.

Αφότου, λοιπόν, το ματς άρχισε με τις κερκίδες άδειες, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε μία λύση και σιγά σιγά μπήκε ο κόσμος που είχε πάρει τα εισιτήριά του.

Από 'κει και πέρα, με δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Νικολής, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το θέμα θα λυθεί οριστικά και από το Σάββατο (16/9) θα μπορεί κανονικά ο κόσμος να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του τουρνουά, όπου αύριο θα αγωνιστεί και ο Παναθηναϊκός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καθάρισε τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και παραμένει… ατσαλάκωτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο

Έγινε πρόταση γάμου στο ΣΕΦ την ώρα του Ολυμπιακός-Άρης, έβαλε τα κλάματα η νύφη!

Το δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο ΣΕΦ που έφερε διψήφια διαφορά και το 10-0 του Ολυμπιακού

Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό o Παπανικολάου!