Ελλάδα

Νικολής στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το θέμα και να έχει κόσμο στο ματς του ΠΑΟ»

Αισιόδοξος ότι από αύριο ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει κανονικά τα ματς του τουρνουά «Νίκος Γκάλης», εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Νικολής.

Σε αμέλεια του δήμου Ρόδου απέδωσε τη μη χορήγηση άδειας από την πυροσβεστική για το κλειστό της Καλλιθέας, ο Νίκος Νικολής, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου τόνισε πως είχε ενημερώσει πριν από δέκα ημέρες για το σχετικό ΦΕΚ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το Σάββατο (16/9) θα λυθεί το θέμα και θα έχει κανονικά κόσμο το τουρνουά.

Όσα δήλωσε ο Νίκος Νικολής στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω»:

Για το «όχι» της πυροσβεστικής στο τουρνουά «Νίκος Γκάλης»: «Ο υπουργός κύριος Βρούτσης έβγαλε νέο ΦΕΚ στις 30/8 πως όλα τα κλειστά γήπεδα της χώρας θα πρέπει να έχουν άδεια λειτουργίας και ένα ξεχωριστό χαρτί από την πυροσβεστική. Το γήπεδο είχε μία προσωρινή άδεια και περιμέναμε να πάρουμε την καινούρια. Πριν από δέκα ημέρες συζητούσαμε γι’ αυτό το θέμα. Το γήπεδο ανήκει στον δήμο Ρόδου και όχι στην περιφέρεια. Κάτι έγινε σήμερα και το μεσημέρι με ενημέρωσαν από την πυροσβεστική ότι δεν δίνουμε άδεια. Είχα ενημερώσει πριν από δέκα ημέρες τον δήμο από τότε που βγήκε το νέο ΦΕΚ».

Για το πως δόθηκαν τα εισιτήρια: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Δεν είναι αρμοδιότητά μου. Δεν μπορώ να δώσω άδεια διεξαγωγής αγώνα. Το γήπεδο δεν ανήκει στην περιφέρεια. Εγώ προσπάθησα μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι θέμα της πυροσβεστικής και το πρωί ενημερώθηκα».

Για τον λόγο που δεν δόθηκε άδεια από την πυροσβεστική: «Δεν μπορώ να σας ενημερώσω γι’ αυτό. Ο υπεύθυνος της πυροσβεστικής μου είπε ότι ζήτησα κάποια πράγματα και αυτά δεν έγιναν. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Είναι αρμοδιότητα του δήμου και όχι της περιφέρειας. Θα προσπαθήσουμε αύριο να το λύσουμε το θέμα και να έχει κόσμο στα επόμενα φιλικά που παίζει και ο Παναθηναϊκός. Η περιφέρεια είναι πρόθυμη να βοηθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x