Αναλυτικά μίλησε για:

-την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι. Πιθανόν να ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι επί των ημερών μου. Οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ δυνατά. Έχουμε βελτιώσει τη γνώση στην τακτική. Είχαμε ομαδικό πνεύμα, θέλαμε τη νίκη για τους οπαδούς μας. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και μια από αυτές χάθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Έχουμε πολύ καλή βάση για κάτι πολύ σημαντικό».

-το αν νιώθει χαρούμενος λόγω της εμφάνισης ή αν είναι απογοητευμένος λόγω της χαμένης ευκαιρίας του Μπαργκάν στο φινάλε: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Στο τέλος είμαι χαρούμενος, επειδή είδα βελτίωση και καλή ομάδα στο παιχνίδι. Ο Μπαργκάν είχε τρεις ευκαιρίες, το δοκάρι και άλλες δύο. Έκανε κι αυτός, όπως και οι υπόλοιποι, ένα καλό παιχνίδι».

-την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Το τερέν ήταν κακό και για αυτούς και για εμάς. Το ξέρουμε ότι δεν έχουμε καλό τερέν. Και για εμάς δεν είναι καλό, διότι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο σε αυτόν τον αγωνιστικό. Ωστόσο, είδαμε και πάλι καλά πράγματα».

-την αναφορά του Ουζουνίδη στα συνεχόμενα σφυρίγματα του διαιτητή και το ότι είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ ότι θα σφύριζε περισσότερο ο διαιτητής αν υπήρχε παραπάνω κόσμος στο γήπεδο: «Δεν το σχολιάζω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λάρισα