Η έλευση του Λέο Ζαμπά (που έρχεται αργά το βράδυ στην Ελλάδα) φαίνεται πως φέρνει την αποχώρηση του Τζάλμα Κάμπος. Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τζάλμα Κάμπος αναμένεται τελικά να πωληθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η Αλάνιασπορ… πήρε τα μυαλά του Ανγκολέζου εξτρέμ προσφέροντάς του στα 31 του τριετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ σκεφτόμενος πως απομένει ένας χρόνος για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του παίκτη, αλλά και με δεδομένη την απόκτηση του Λέο Ζαμπά αλλά και πιθανές τις επιστροφές των Ουάρντα και Ενρίκε, πήρε την απόφαση να αφήσει τον Κάμπος να φύγει, φυσικά βάζοντας και ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του, που υπολογίζεται στις 800.000 ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.