Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας:

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 5-6/9 δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 5/9 στις 18:30 στο ΔΑΚ Λαμίας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και την Κυριακή 6/9 στις 18:30 στο ΔΑΚ Λαμίας τον Ιωνικό Νικαίας.

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης κατά το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής ΓΓΑ, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στη νόσο COVID-19 όπως προβλέπονται στο Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»