Μια πολύ σημαντική προσθήκη για το ρόστερ του φαίνεται πως έχει «στα σκαριά» ο Παναθηναϊκός!

Ο λόγος για τη Σαμάνθα Πραχάλις, που είχε «παίξει» στο ρεπορτάζ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» και στα τέλη Ιουλίου, και έρχεται τώρα, απ’ ό,τι φαίνεται, να απασχολήσει ξανά!

Η 26χρονη είναι μία εξαιρετική γκαρντ, που είχε επιλεχθεί στο νούμερο 6 του Draft το 2012, ενώ αγωνίστηκε στο WNBA με τις φανέλες των Φίνιξ Μέρκιουρι, Νιου Γιορκ Λίμπερτι, Ατλάντα Ντριμ και Λος Άντζελες Σπαρκς. Πέρυσι, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ιταλία για χάρη της Κάλιαρι και βγήκε πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της γειτονικής μας χώρας -αλλά η ομάδα της δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία! Σε έναν αγώνα, μάλιστα, πέτυχε 50 πόντους!

Να σημειώσουμε, επίσης, πως η Πραχάλις, όπως «μαρτυρά» και το επίθετό της, έχει ελληνικές ρίζες και δεν αποκλείεται, αν, φυσικά, ευσταθούν όσα γράφονται στο Twitter, o Παναθηναϊκός να «πατήσει» εκεί, ώστε να αποκτήσει την Αμερικανίδα ως Ελληνίδα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγελόπουλος: «Τέτοιες βραδιές σε κάνουν να νιώθεις υπερήφανος που είσαι ΑΕΚτζής»

Απρόοπτο για τον ΠΑΟΚ: Ακυρώθηκε η πτήση επιστροφής του από τη Μύκονο λόγω ισχυρών ανέμων

Σάκοτα: «Πήραμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε» - Τι είπε για την αποχώρηση του Σίλβα

Γιούρι Ζντοβτς: «Συγχαρητήρια στη Μύκονο, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά κάναμε λάθη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα η ΑΕΚ

Ατσάλινη ΑΕΚ, δραπέτευσε από την Πάτρα με αγχωτική νίκη τετράδας!

Απρόοπτο με Μήτογλου στον Παναθηναϊκό, υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και χάνει τη διπλή εβδομάδα!

Νίκησε άνετα το κακό Περιστέρι Betsson στο «καυτό» Ιβανώφειο και μπήκε με το δεξί στο νέο έτος ο Ηρακλής!

Συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ποδοσφαιρική ομάδα για το Betsson Super Cup

Βαγγέλης Ζιάγκος: «Ήταν μία νίκη που μας την χρωστούσαν οι θεοί του μπάσκετ, βγάλαμε την καλύτερη εκδοχή μας»