Η ΑΕΚ νίκησε την Κλουζ σε φιλική αναμέτρηση, με τον Δημήτρη Φλιώνη να αναφέρει μετά το ματς πως η Ένωση έχει στόχο τη βελτίωση, με τον χρόνο να πιέζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ακόμα είναι περίοδος προετοιμασίας. Και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε. Να κάνουμε αυτά που μας ζητά ο προπονητής. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να πιέσουμε. Σιγά σιγά να κάνουμε αυτά που ζητά ο κόουτς.

Η φιλοσοφία περιλαμβάνει σκληρή άμυνα. Ενέργεια και καλή χημεία. Η προπόνηση είναι σκληρή αλλά δουλεύουμε και θα βελτιωθεί το ποσοστό μας στα σουτ. Χρειάζεται χρόνος αλλά ο χρόνος μας πιέζει και πρέπει να δέσουμε σύντομα».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανη σκηνή με οπαδό του Παναθηναϊκού να παίρνει στο κυνήγι την Porsche του Ναν για ένα αυτόγραφο

Κοντός: «Οι άλλοι σκαρφαλώνουν στα κάγκελα & τις παίζουν με τους court αλλά το θέμα είναι τι είπε η γυναίκα ενός παίκτη»

Ξέσπασε η σύζυγος του Χολμς για την κριτική του Αταμάν

Η αινιγματική ανάρτηση του Χολμς μετά την αυστηρή κριτική του Αταμάν

Aνανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Μπράουν

Σάκοτα: «Ποτέ δεν ήταν στόχος η 2η θέση, ήταν σύμπτωση που ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Πώς να παίξει Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος; Δεν είμαστε ακαδημία - Θέλετε να θυσιάσω Ναν, Σλούκα, Γκραντ ή Σορτς;»

Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ

Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

TAGS: A.E.K.