O Oλυμπιακός φύλαγε τη μεγαλύτερη «βόμβα» της σεζόν στην Ευρώπη για το τέλος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ και έκλεισε με ιδανικό τρόπο το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γάλλος σταρ είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να φορέσει κάποια στιγμή τα ερυθρόλευκα, κάτι που το δείχνει με τη στάση του μετά τη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook, άλλαξε εξώφυλλο και έβαλε το σήμα του Ολυμπιακού!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φουρνιέ αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Τετάρτη (04/09) στις 23:15 το βράδυ, και θα υπάρξει πιθανότατα υποδοχή του από φίλους των Πειραιωτών.

Δείτε φωτογραφία:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι