Συνέχεια στο αήττητο σερί που διατηρεί στην Stoiximan GBL έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (14/02) ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να φεύγουν από το Ιβανώφειο με το εντυπωσιακό 95-70 επί του Ηρακλή για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

MVP της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Εβάν Φουρνιέ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ των Πειραιωτών να σταματά στους 32 πόντους, στην πιο παραγωγική του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο άλλοτε ΝΒΑερ δήλωσε μεταξύ άλλων πως ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα του σε μια δύσκολη έδρα, ενώ, στάθηκε στους τραυματίες που έχει ο Ολυμπιακός ενόψει της συμμετοχής στο Final 8 του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


«Λόγω της ημέρας, αφιερώνω την εμφάνισή μου στη γυναίκα μου. Ήταν ένα δύσκολο, αλλά καλό ματς για εμάς σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Έχουμε απουσίες, πρέπει να έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία. Πρέπει να είμαστε υγιείς. Έχουμε τραυματίες που συνεχίζουν τις αποθεραπείες τους».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό το νέο ΣΕΦ από μακέτες που έχω δει - Εύχομαι να είμαι εδώ και να το ζήσω ως προπονητής»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 200 νίκες στο πρωτάθλημα ως προπονητής του Ολυμπιακού

Ζιάγκος: «Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ολυμπιακός πώς θα πάει το παιχνίδι»

Τα highlights από την ιστορική εμφάνιση του Νετζήπογλου και της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μυκόνου

Νετζήπογλου: «Ήταν όνειρο να έρθω στον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Ποια... κατάρα; Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς Ευρωλίγκας αν μπορούμε»-Τι είπε για Νετζήπογλου

Καθάρισε τη Μύκονο γκαζώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο και με MVP Νετζήπογλου ο Ολυμπιακός!

Όμορφη στιγμή στο ΣΕΦ: Ο Έβανς αποθεώθηκε από κοινό και συμπαίκτες

Ντύθηκε Ντόρσεϊ και Φουρνιέ μαζί: Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο του Νετζήπογλου με 17 πόντους!

«Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Το απίθανο πλακάτ φίλου του Ολυμπιακού για τον Φουρνιέ!