Απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) και βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει σε αυτή, δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Μιλώντας στη NOVA, ο Ισπανός παραδέχθηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν δυσκολίες, αλλά τόνισε πως το μυαλό τους είναι πλέον μονάχα στο παιχνίδι της Τρίτης για το Champions League.

«Ήταν μια δύσκολη και σημαντική νίκη η σημερινή. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας», είπε αρχικά ο Φουστέρ.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι φέτος θεωρεί αρκετά καλή την προσωπική του απόδοση και στάθηκε στην καλή συνεργασία του με τον Μήτρογλου (απ’ την οποία προέκυψε και σήμερα το γκολ), τόνισε ότι η κούραση δεν μπορεί ν’ αποτελέσει εμπόδιο ενόψει Μπενφίκα:

«Ενέργεια γι’ αυτά τα παιχνίδια βρίσκεις πάντα. Ήταν δύσκολο και πολύ κουραστικό το σημερινό ματς, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε απολύτως έτοιμοι την Τρίτη να δώσουμε μια ακόμα μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ