Την διάθεση να διοργανώσει τον τελικό του Europa League το 2026 έχει η πόλη της Φρανκφούρτης, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Bild».

«Europa League και Άιντραχτ, μιλάμε για έντονα συναισθήματα. Οι οπαδοί μας, ο σύλλογος, αλλά και η πόλη δικαιούνται να ζήσουν την εμπειρία ενός τελικού στο συγκεκριμένο γήπεδο», δήλωσε ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος των «αετών», Μάικ Γιόσεφ.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση-υποστήριξη του εν λόγω αιτήματος από όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες από πλευράς ομάδας αλλά και κόσμου».

Η Φρανκφούρτη αναμένεται να φιλοξενήσει τέσσερα ματς της προκριματικής φάσης καθώς κι ένα παιχνίδι στους «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024.

Ενώ, σε ό,τι έχει να κάνει με τους τελικούς που έχουν ήδη προγραμματιστεί σε επίπεδο Europa League, του 2023 θα γίνει στην Βουδαπέστη, του 2024 στο Δουβλίνο και του 2025 στο Μπιλμπάο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»