Θέλοντας και μη υπάρχει κούραση. Και ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει «σεφτέ» στα πλέι οφ. Γι’ αυτό και το μίνι ροτέισον μοιάζει αναγκαίο στην παρούσα φάση. Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τους Καρέλη και Νάνο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο πρώτος προκειμένου να πάρει ανάσες για τη συνέχεια κι ο δεύτερος διότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για φουλ δράση, μετά το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Ο Αμπέντ είναι μια χαρά και επιστρέφει στην αποστολή του τριφυλλιού, μετά την απουσία του κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιθανώς να πάρει και φανέλα βασικού, αφού ο τεχνικός των «πρασίνων» σκέφτεται να κάνει κι άλλες αλλαγές, διότι Ζέκα, Μέντες και Πράνιτς δείχνουν το τελευταίο διάστημα κάποια σημάδια κόπωσης. Πέραν λοιπόν του Αλγερινού, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Λαγός, Κλωναρίδης.

Η αποστολή αποτελείται απ’ τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Σίλντεφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγό, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Μπέργκ, Πέτριτς, Δώνη και Ντίνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βρούμε ηρεμία όταν δεχόμαστε γκολ - Δεν τελειώνει τίποτα με μια ήττα, συνεχίζουμε»

Κοντούρης: «Να δείχνουμε σε κάθε ματς ότι είμαστε Παναθηναϊκός - Το παιχνίδι της χρονιάς στην Τούμπα»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Καλάμπρια μετά τη σύγκρουση με τον Ποντένσε

Πάλμερ-Μπράουν: «Δεν το κέρδισα ούτε εγώ, ούτε ο Ταμπόρδα, το κέρδισε όλη η ομάδα»

Οι πράσινοι «καμικάζι» και τα… άχαστα: Τα highlights από το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Φαλήρου!

Χριστόγλου: «Μεγάλη η ευθύνη του Μεντιλίμπαρ - Λάθος ενδεκάδα και νοοτροπία»

Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο»

Νικολογιάννης: «Έδωσε απαντήσεις ο Παναθηναϊκός με παίκτες-λιοντάρια»

Δεσύλλας: «Τακτικά ο Μπενίτεθ νίκησε τον Μεντιλίμπαρ - Του βγήκε ο Ταμπόρδα πίσω από την επίθεση»