Stoiximan Super League

Ούκα: «Με θέλει ο Παναθηναϊκός»

Επαφές του Παναθηναϊκoύ για την απόκτησή του αποκαλύπτει ο Νιγηριανός αμυντικός της πολωνικής Γιαγκιελόνια, Ούγκο Ούκα. Το προφίλ του ποδοσφαιριστή, που φέρεται να έχει παρακολουθήσει ο Νταμπίζας.

Και ξαφνικά… Ούγκο Ούκα! Ο Νιγηριανός στόπερ που αγωνίζεται στη Γιαγκιελόνια Μπιάλιστοκ ισχυρίστηκε πως ο μάνατζέρ του βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό μιλώντας σε πολωνική ιστοσελίδα. Τον 30χρονο άσο, που έχει ιταλικό διαβατήριο, φέρεται να έχει παρακολουθήσει ο Νίκος Νταμπίζας σε παιχνίδι της ομάδας του τον Απρίλιο.

«Ο μάνατζέρ μου είναι σε επαφές με τον Παναθηναϊκό. Όμως είναι πολύ νωρίς για να πούμε ακόμη τι θα γίνει», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι μία φορά διεθνής, ενώ συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να είναι στην αποστολή της Νιγηρίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ούκα, που έχει γεννηθεί στην Ιταλία κι άρχισε εκεί την καριέρα του, πέρα από κάποιες μικρές ομάδες της χώρας είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ΚΠΡ πριν από εννιά χρόνια. Από το 2007 αγωνίζεται στην Πολωνία, αρχικά στη Βίτζεβ Λοτζ και από το 2012 στη Γιαγκιελόνια, με την οποία μετρά φέτος 30 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x