Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη Βαρκελώνη, ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε εκ μέρους των παικτών του «τριφυλλιού» για το αυριανό παιχνίδι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και παίζει πραγματικά καλά φέτος. Αγωνίζονται στο γήπεδό τους όπου δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα γεγονός που τους δίνει αβαντάζ. Είμαι παράλληλα ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω έναν πρώην συμπαίκτη μου στο κολλέγιο, τον Μπράντον Ντέιβις. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία του να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού.

Και συμπλήρωσε: «Παράλληλα, είμαστε όμως και συγκεντρωμένοι στο ματς και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Θεωρώ πως “κλειδί” του αγώνα είναι να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ψηλά κορμιά, παίκτες που είναι καλοί στο ριμπάουντ και πολλούς εξαιρετικούς αθλητές. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να μην τους αφήσουμε τα ελεύθερα σουτ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτογλου: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλουμε»

Τα highlights από τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια

Ομπράντοβιτς για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Με πήραν τηλέφωνο από το εξωτερικό - Πώς να σχολιάσω μια τέτοια κατάσταση;»

Φρανσίσκο: «Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τη χημεία μας, χαρούμενος για τον Ναν»

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την σκληράδα και τη συγκέντρωση που μας έχει δείξει»: Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center

Περάσοβιτς: «Μείναμε μέχρι τέλους στο ματς, ξέρει πως να νικά ο Παναθηναϊκός»

Η Παρτίζαν έδειξε χαρακτήρα στην παράταση και έβαψε ασπρόμαυρη την ντερμπάρα του Βελιγραδίου!

Χέιζ-Ντέιβις: «Γνωρίζουμε πως δεν παίξαμε σύμφωνα με τα στάνταρ μας, να αγωνιζόμαστε περισσότερο ως ομάδα»

Λεσόρ: «Πρέπει να κερδίζουμε και στα άσχημα ματς»

Κατηφόρα δίχως τέλος για την Αρμάνι, έχασε και από την Μπαρτσελόνα και έφτασε τις πέντε συνεχόμενες ήττες!