Οντας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του επιβλητικού 100-68 του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια, χθες στο ΟΑΚΑ, ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ, τόσο για το ματς με τους Βάσκους όσο κι για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με τον Αμερικανό «μπομπερ» να αποκαλύπτει τη… συνταγή της επιτυχίας, να δείχνει ανυπόμονος και να ζητάει διάρκεια από την ομάδα του, για να φτάσεις το τέλος στους στόχους της!

Αναλυτικά όσα είπε ο Φριντέτ:

Για το ματς με τη Μπασκόνια: «Ήταν ομαδική προσπάθεια. Παίξαμε δυνατά από την αρχή με έμφαση στην άμυνα, βάλαμε τα χέρια μας στην μπάλα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Βρήκαμε ρυθμό και νιώθω πως προσπαθούμε σκληρά κάθε βράδυ. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό: «Το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε όμως ενθουσιασμένοι κι εμείς κι εκείνοι και όλη η πόλη. Ήταν σημαντική νίκη απόψε, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα και το περιμένουμε με ενθουσιασμό».

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Χαίρομαι που καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη για τον κόουτς Πιτίνο. Οι φίλαθλοι εδώ τον λατρεύουν, δέχθηκε ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα και θέλαμε να βγούμε δυναμικά και να κερδίσουμε τον πρώτο μας αγώνα για εκείνον και τους φιλάθλους. Τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»