Αυτήν τη φορά, τα ντέρμπι ήταν αναπόφευκτα…

Η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανέδειξε δύο μεγάλα ζευγάρια, καθώς ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ τον Ατρόμητο.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν 2 και 3 Μαρτίου σε Τούμπα και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν έναν μήνα μετά, στις 6 και 7 Απριλίου σε «Καραϊσκάκη» και Περιστέρι.

Παράλληλα, ορίστηκε και ο τελικός του θεσμού, που θα γίνει στις 23 Απριλίου, μια εβδομάδα πριν το Πάσχα.

Λίγο αργότερα, δε, η ΕΠΟ έκανε γνωστές τις μέρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια.

Έτσι, το μεγάλο ντέρμπι του «δικεφάλου» με τους ερυθρόλευκους» στην Τούμπα θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει το ματς των «κιτρινόμαυρων» με την ομάδα του Περιστερίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η σέντρα και στις δύο αναμετρήσεις ορίστηκε για τις 19:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή

Ο Μάνταλος έκανε όργια, η ΑΕΚ πέταγε και έριξε ιστορική 8άρα στον Πανσερραϊκό!

Άνοιξε λογαριασμό για την ΑΕΚ με άψογο πλασέ ο Ζουμπκόφ