Δεν θέλησε να… διαλέξει αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό ο Αντώνης Φώτσης μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μάλαγα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Και η Μάλαγα τα έπαιζε κι αυτή όλα για όλα. Μας πλησίασαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά κάναμε ένα ξέσπασμα, με διαδοχικές καλές άμυνες και επιθέσεις», τόνισε.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που κλείνει το Top 16 είπε: «Εμείς παίζουμε κάθε αγώνα για να κερδίσουμε. Πάμε στο ΣΕΦ για να παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα και ό,τι βγει στο τέλος».

Σχετικά με το δίλημμα «Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ» δήλωσε: «Δεν έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ τις ομάδες αυτές. Σίγουρα πρόκειται για δύο πολύ δυνατές ομάδες. Θα περιμένουμε να δούμε ποια θα αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, για το πώς βλέπει τον Παναθηναϊκό στο διάστημα που έχει πάρει τα ηνία της ομάδας ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, είπε: «Μέσα σε ένα μήνα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν πολλά, αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και σιγά-σιγά η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερα. Στόχος είναι να παίξουμε πιο γρήγορα και να βελτιωθούμε σε άλλους τομείς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Για το ευρωπαϊκό νταμπλ στο remake του τελικού της Αθήνας!

Πέδρο Μαρτίνεθ: «Η ομάδα έδειξε ικανότητα να υποφέρει - Να είμαστε πιο αυστηροί με τους εαυτούς μας στην άμυνα»

Τα πεπραγμένα του Γουόκαπ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την Dubai BC

Πήρε το ντέρμπι με την Dubai BC και έκλεισε νέο ραντεβού τίτλου με τον Ολυμπιακό η Ρεάλ!

Μπαρτζώκας: «Το πνεύμα νικητή ήταν εκεί για εμάς - Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα»

ΜακΙντάιρ: «Όμορφο το συναίσθημα να παίζεις για τον Μπαρτζώκα»

Η λάμψη του Φουρνιέ, ο MVP Χολ και οι κομβικοί Μοντέρο και Τζόσεφ: Τα highlights από το Ολυμπιακός-Φενέρ

Ζέρβας: «Οι αμυντικές τανάλιες του Ολυμπιακού, ο Εντιάι και ο Ταϊρίκ για ακόμα μια ανατροπή»

Γιασικεβίτσιους: «Προηγηθήκαμε τέσσερις φορές με πάνω από 10 πόντους και επέστρεφαν»!

Φουρνιέ: «Είμαστε ένα γκρουπ χωρίς εγωιστές - Δεν σκεφτόμαστε το back-to-back»