Ο Λουίς Πάολο Ιλάριο ή αλλιώς Ντοντό είναι ο εκλεκτός της ΑΕΛ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Βραζιλιάνο που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό λόγω των δύο τερμάτων που σημείωσε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο των play off του Europa League της περυσινής σεζόν.

Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί ως φουνταριστός, ως δεύτερος επιθετικός και ως αριστερός εξτρέμ και εκτιμάται από το τεχνικό τιμ ότι μπορεί να ταιριάξει καλά με τους επιθετικούς που υπάρχουν στο ρόστερ.

Μετά την παρουσία του στην Γκαμπάλα επέστρεψε στην πατρίδα του και έκανε συμβόλαιο με τη Ζόινβιλ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει από τον συγκεκριμένο σύλλογο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!

Τάισον προς Λουτσέσκου: «Μεγάλη μου τιμή που συνεργαστήκαμε, ήσουν οικογένεια για μένα»

ΑΕΚ: Παρουσία Ηλιόπουλου η εκδήλωση στην Καλαμάτα