Με ήττα 74-67 από τη Γερμανία ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωμπάσκετ U18 που γίνεται στη Σμύρνη η Εθνική Εφήβων, τερματίζοντας στη 12η θέση.

Πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Ηλία Καντζούρη, δίνοντας την ευκαιρία στα «Πάντσερ» να πάρουν διψήφιες διαφορές και να πάνε στα αποδυτήρια με το +15 (44-29).

Σαφώς βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο μέρος από τους διεθνείς, οι οποίοι «ψαλίδισαν» την απόσταση, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπιλάλης με 13 πόντους, ενώ από 10π. είχαν οι Ζούγρης και Κορκόντζελος.

Από τους Γερμανούς, κορυφαίοι ήταν οι Χάρτμαν και Σούλτε με 12 πόντους ο καθένας.

Τα δεκάλεπτα: 28-15, 44-29, 54-48, 74-67

Ελλάδα (Καντζούρης): Μπιλάλης 13 (1), Δήμου 9 (3), Λαγός 4, Σπρίντζιος 2, Ζούγρης 10, Ευσταθίου 4, Καλατζής 5 (1), Καλλιοντζής 4, Κωνσταντινίδης 2, Κορκόντζελος 10 (2), Πλώτας 4.

Δείτε εδώ την στατιστική της αναμέτρησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι