Την άποψη ότι είναι κρίμα να κρίνεται ο Γιώργος Κομίνης μονάχα από τη φάση του περιβόητου οφσάιντ εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χαράλαμπος Γεωργάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου Θεσπρωτίας (στον οποίο ανήκει ο ρέφερι του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεχνιέται το γεγονός ότι επί 89 λεπτά είχε άριστη παρουσία.

«Δεν τον έχω συναντήσει ακόμα, θέλει να ηρεμήσει πρώτα. Ας αφήσουμε λίγο να ηρεμήσει και μετά θα συζητήσουμε. Είναι ένας εξαίρετος διαιτητής και πολύ καλό παιδί. Έχει πάντα παρουσία στα μαθήματα και βοηθάει τους νεότερους», ανέφερε αρχικά. Και κατέληξε:

«Σε ολόκληρο τον αγώνα επί 89 λεπτά δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του, ήταν τέλειος σε όλες του τις αποφάσεις. Συμβαίνει κάποιες φορές ένας διαιτητής που διαχειρίζεται παίκτες εκατομμυρίων να του τυχαίνει μια δύσκολη φάση. Ας μην μείνουμε εκεί, αλλά στο ότι μέχρι το 89’ ήταν τέλειος. Η κοινωνία της Ηγουμενίτσας τον αγαπάει και τον εκτιμάει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»