Μια κακή παρένθεση θέλει να αποδείξει ο Άρης πως ήταν η ήττα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα και να επιστρέψει στις νίκες αρχίζοντας από το ματς του Σαββάτου με τη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο (17:00) για τη 18η αγωνιστική.

«Η Κηφισιά είναι μια ομάδα με αρκετές μεταβολές στο ρόστερ της και στα τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει το ρυθμό της. Παίζει σκληρά και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας στο σετ παιχνίδι. Εμείς κατ’ αρχήν θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια να μπορέσουμε να σταματήσουμε τα σημεία αναφοράς του παιχνιδιού της Κηφισιάς. Απαραίτητο στοιχείο είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στο αμυντικό ριμπάουντ», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, που υπολογίζει στον Σπύρο Μούρτο ο οποίος ξεπέρασε το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, όχι όμως και στον Γιάννη Καραθανάση που παραμένει τραυματίας.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Βασίλης Σίμτσακ, Άντριου Νέιμικ και Κώστας Χαρίσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης