Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και γιατί όχι ο Ιταλός στράικερ να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Λάτσιο.

Ο σύλλογος της Ρώμης εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Τσίρο Ιμόμπιλε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όταν και θα γίνει 35 ετών. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, ο επιθετικός της Λάτσιο είναι θετικός στο να επεκτείνει το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προχωρήσει η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών το προσεχές διάστημα και έτσι ο Τσίρο Ιμόμπιλε να μείνει για πάντα στους «λατσιάλι».

Ο 30χρονος διεθνής φορ διανύει μια εξαιρετική χρονιά, έχοντας πετύχει 27 γκολ σε 26 αναμετρήσεις στη Serie A, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκατούζο: «Τιμή μου που ηγήθηκα της Ιταλίας, αλλά αποτύχαμε - Πάντα με την μπλέ φανέλα στην καρδιά μου»

Ολικό... ξήλωμα στην εθνική Ιταλίας: Τέλος και ο Γκατούζο!

Τσέφεριν: «Από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές υποδομές στην Ευρώπη η Ιταλία - Αν δεν φτιάξουν τα γήπεδα, ξεχάστε το Euro»

Τέλος ο Γκατούζο από την Ιταλία - Στο προσκήνιο Κόντε και Αλέγκρι για τον πάγκο

Ξέσπασε ο Καπέλο για τον αποκλεισμό της Ιταλίας: «Είναι αθλητική τραγωδία και ντροπή - Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί»

Όταν ο Γκατούζο δήλωνε πως θα μετακομίσει από την Ιταλία αν δεν προκριθεί στο Μουντιάλ!

Εξελίξεις στην Ιταλία μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό: Ο Υπουργός αθλητισμού ζητά παραίτηση του προέδρου της FIGC

Σκόουλς: «Η Ιταλία είναι η… Άρσεναλ των εθνικών ομάδων»

Ντε Λαουρέντις: «Σε ύπνωση το ιταλικό ποδόσφαιρο - Να μειωθούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα να έχει χρόνο η εθνική»

Σαν Σίρο: Στο μικροσκόπιο η συμφωνία με Μίλαν και Ίντερ