Εντυπωσιακές εικόνες έρχονται από το ιταλικό ποδόσφαιρο, παρότι μιλάμε για ερασιτεχνικό επίπεδο.
Η Ταράντο έκανε… πρεμιέρα στο νέο της γήπεδο και αν δεν διάβαζε κανείς τον τίτλο ή τη λεζάντα, τότε θα νόμιζε πως μιλάμε για ένα παιχνίδι της Serie A ή ακόμη και του Europa ή του Conference League.
Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο κόστισε αρκετά εκατομμύρια ευρώ στον ιδιοκτήτη του ιταλικού συλλόγου και ανήκει στην Ταράντο που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου!
Στις εξέδρες μάλιστα βρέθηκαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες οπαδοί, οι οποίοι μάλιστα πανηγύρισαν και τη σπουδαία νίκη με 3-0 της ομάδας τους.
At the opening of Taranto’s new-and-improved €62m Stadio Erasmo Iacovone.
— Emmet Gates (@EmmetGates) September 27, 2026
A fifth tier team playing in a Serie A worthy stadium. pic.twitter.com/3MGknWaccL
Premier League? Nao, quinta divisao! O novo e moderno estadio de Taranto foi inaugurado depois de dois anos de obras. pic.twitter.com/940sqsohvN
— Leonardo Bertozzi (@lbertozzi) September 28, 2026
So che sembra impossibile, ma questo era il Taranto ieri sera per una partita in Eccellenza pic.twitter.com/5abbVf2Lua
— annarita digiorgio (@ardigiorgio) September 28, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






