Θεωρείται το φαβορί για τον τίτλο και δεν δυσκολεύτηκε για ακόμα μια φορά να το επιβεβαιώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 10-5 της Βουλιαγμένης στο δεύτερο ματς των ημιτελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» με 2-0 νίκες πανηγύρισαν την είσοδό τους στους τελικούς, όπου θα επιδιώξουν να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ, απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Εθνικός, που θα αναμετρηθούν σήμερα στις 19.30.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 9-5 στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών η Βουλιαγμένη κυνηγούσε ένα θαύμα για να καταφέρει να στείλει την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι, όμως οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν».

Με πολύ καλή απόδοση στον παίκτη παραπάνω η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πήρε τα ηνία απ’ την πρώτη περίοδο (1-4) με τη Βουλιαγμένη να ανεβάζει στροφές στην δεύτερη, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω απ’ το να μειώσει στα δύο τέρματα (3-5), αφού δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες.

Οι «μπέμπηδες» συνέχισαν να κυνηγάνε στο σκορ και στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως η εμπειρία των «ερυθρόλευκων» στις κρίσιμες στιγμές δεν τους επέτρεψε να κάνουν κάτι παραπάνω, με τον Ολυμπιακό να γίνεται καταιγιστικός στο φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 2-3, 0-2

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Κοπελιάδης 1, Μασμανίδης 1, Χρυσοσπάθης 1, Καπότσης 2.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1, Μάλιαρακ 1, Γούνας 4.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube