Παρά τις κακές εμφανίσεις στη Μόσχα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ και έσπρωξε την ομάδα του στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με όσα είπε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς:

Για το πώς έζησε τον αγώνα: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν έντονο για μας. Ήταν μια δοκιμασία για τον καθένα μας να δείξουμε αν μπορούμε να παλέψουμε μια καλή ομάδα με καλό προπονητή. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, όπως κάνουμε πάντα στο γήπεδό μας. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικός για μία ακόμα φορά και ήταν αυτοί που μας έδωσαν μια παραπάνω σπίθα να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ και οφείλουμε πολλά σε αυτούς».

Για τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη: «Το Α και το Ω ήταν ο κόσμος που μας στήριξε και ήταν δίπλα μας. Παρά τις εμφανίσεις στη Ρωσία, ήρθε στο γήπεδο, μας στήριξε και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο. Από εκεί και πέρα έρχονται τα αποτελέσματα».

Για τον αγώνα της Τετάρτης (22/4): «Σήμερα παρόλο που προσπαθήσαμε, η ΤΣΣΚΑ μας έφτασε στο σουτ. Το θέμα είναι να το πιστέψουμε, όπως κάναμε και σήμερα. Να ξεκινήσουμε από το πρώτο λεπτό με ενέργεια και να μην επιτρέχουμε στην ΤΣΣΚΑ να κάνει το παιχνίδι της».

Για τον έντονο πανηγυρισμό του με τον κόσμο: «Βγήκε η ένταση από μέσα μου. Ήθελα να κάνω κάτι για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ένιωσα πολύ ωραία και είναι από τις στιγμές που θες και ονειρεύεσαι πριν από κάθε παιχνίδι».

Για το αν η νίκη αποτελεί επιβεβαίωση για την ομάδα του: «Θεωρώ ότι το σημερινό ήταν ένα άλλο παιχνίδι που παίζουμε καλά εντός έδρας. Για διάφορους λόγους. Είναι ένα παιχνίδι που μας βοηθά για τη συνέχεια και μπορούμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και να βγάλουμε μια εικόνα που βγάλαμε και σήμερα. Μια εικόνα μαχητική, με δύναμη και με συγκέντρωση».

Για τη μεγαλύτερη συμμετοχή του σε σχέση με την περσινή σεζόν, όπως και ο Παππάς: «Θεωρώ ότι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το περσινό, να ζήσουμε το σήμερα και να δώσουμε τα πάντα για μια νίκη μεθαύριο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube