Ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως είναι θέμα σεβασμού για την ομάδα και τους παίκτες οι καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, στάθηκε στη δυναμική του κόσμου στα ματς του ΟΑΚΑ και πως θα πρέπει να αναγκάσουν τους αντιπάλους τους να τους φοβούνται και να τους σέβονται, στεκόμενος και στα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα σε όλους,

Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι που καταφέραμε να νικήσουμε τη Ζαλγκίρις και να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας, ωστόσο δεν μας φτάνει αυτό. Δεν μπορεί να περιμένουμε να παίξουμε μόνο μέσα στο σπίτι μας.

Δεδομένα μόνο που πατάμε το ΟΑΚΑ, γυρίζουμε γύρω μας και νιώθουμε την "αύρα" του κόσμου μας παίρνουμε... φτερά, αλλά, όπως είπε και ο προπονητής μας, δεν μας αρκεί αυτό. Οφείλουμε αφενός να δώσουμε συνέχεια στην καλή μας απόδοση και αφετέρου να μεταφέρουμε αυτό το παιχνίδι μακριά από το γήπεδό μας.

Στην Ελλάδα τα έχουμε καταφέρει καλά, έχοντας μια σειρά από νίκες σε ΣΕΦ, Αλεξάνδρειο, Ρέθυμνο, Πάτρα, ενώ τώρα ταξιδεύουμε στην Τρίπολη. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και αυτό φαίνεται στο παρκέ, αλλά για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και στην Ευρώπη. Να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες και να ανακτήσουμε τη δυναμική μας μακριά από το ΟΑΚΑ.

Όσες δικαιολογίες και αν έχουμε, δε νοείται να μην οδηγούμε τον Παναθηναϊκό στις νίκες. Εμείς θα αναγκάσουμε τους αντιπάλους να μας φοβούνται και να μην αισθάνονται άνετα απέναντί μας. Εμείς τους έχουμε επιτρέψει να μας νικάνε και πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σταθώ και σε κάτι που δεν αφορά το μπάσκετ. Γιατί, όσο κι αν είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο τον τελευταίο καιρό, μας σοκάρουν. Τα τελευταία φονικά "χτυπήματα" στη Γαλλία και στον Λίβανο προστέθηκαν σε μια σειρά τραγικών γεγονότων, τα οποία στιγματίζουν τη γενιά μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Με ένα χέρι τώρα, το πάνω χέρι αργότερα»: Ούτε ο τραυματισμός δεν εμποδίζει τη δουλειά του Χέιζ-Ντέιβις

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Ναν: «Μας λείπεις, σε περιμένουμε για να συμπληρωθεί το παζλ»

Ρογκαβόπουλος με αιχμή προς τους επικριτές του: «Χοντρός και τεμπέλης»

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ερτέλ η ΑΕΚ

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»