Το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ τόνισε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, μετά την ήττα από το Περιστέρι bwin στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, πάλεψε μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρίθηκε σε λεπτομέρειες το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε, παίξαμε σαν γροθιά και είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δώσαμε μια απάντηση μετά τις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά, γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα. Ήμασταν πτώμα, αλλά όσο μπορούσαμε τα δώσαμε όλα, κυριολεκτικά».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: «Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω κάτι. Προτιμώ να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με τους διαιτητές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζιάγκος: «Στο δεύτερο ημίχρονο διεκδικήσαμε ότι μας αναλογούσε»

Ο απολογισμός του Αταμάν για τον Παναθηναϊκό: Αποτυχία, αιχμές και μήνυμα συσπείρωσης

Αταμάν: «Θα φύγω όταν ο Γιαννακόπουλος χάσει την εμπιστοσύνη του σε εμένα»

Ξέσπασε ο Αταμάν κατά Γιανάι: «Μάθε να σέβεσαι - Δεν θα φτάσεις στο επίπεδό μου ούτε με 100 εκατομμύρια»!

Τα highlights από την παραλίγο 100άρα του Παναθηναϊκού στη Μύκονο Betsson

Μήτογλου: «Αυτή η ομάδα θα βγει δυνατότερη από τις δυσκολίες, είμαστε ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Αποτυχημένη η σεζόν μας, αλλά αυτή είναι η ζωή στον αθλητισμό - Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση του κόσμου μας»

Μάζεψε τα κομμάτια του ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστές Μήτογλου και Τολιόπουλο

Η αντίδραση του κόσμου του Παναθηναϊκού στην είσοδο του Αταμάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Οστικό οίδημα ο Φαρίντ, εκτός έξαδας ξένων για Μύκονο μαζί με τον Ναν

TAGS: A.E.K.