Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, χωρίς να παραλείψει το γεγονός ότι επιτεύχθηκε σε ένα φανταστικό ντέρμπι, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ δήλωσε τη χαρά του για το αποτέλεσμα και την ποιότητα του αγώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια για αυτό το φανταστικό παιχνίδι. Αποδεικνύεται ότι το ελληνικό μπάσκετ παραμένει στην κορυφή της Ευρώπης. Ήταν ένας αγώνας που έσπασαν καρδιές και κέρδισε ο καλύτερος.

Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Κάποιος θα τερματίσει πιο πάνω, κάποιος πιο κάτω στη βαθμολογία. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προχωρήσουμε καλύτερα και θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας, για να προκριθούμε στην οκτάδα και στη συνέχεια στο Final Four. Καλή συνέχεια σε όλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτογλου: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλουμε»

Τα highlights από τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια

Ομπράντοβιτς για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Με πήραν τηλέφωνο από το εξωτερικό - Πώς να σχολιάσω μια τέτοια κατάσταση;»

Φρανσίσκο: «Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τη χημεία μας, χαρούμενος για τον Ναν»

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την σκληράδα και τη συγκέντρωση που μας έχει δείξει»: Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center

Περάσοβιτς: «Μείναμε μέχρι τέλους στο ματς, ξέρει πως να νικά ο Παναθηναϊκός»

Η Παρτίζαν έδειξε χαρακτήρα στην παράταση και έβαψε ασπρόμαυρη την ντερμπάρα του Βελιγραδίου!

Χέιζ-Ντέιβις: «Γνωρίζουμε πως δεν παίξαμε σύμφωνα με τα στάνταρ μας, να αγωνιζόμαστε περισσότερο ως ομάδα»

Λεσόρ: «Πρέπει να κερδίζουμε και στα άσχημα ματς»

Κατηφόρα δίχως τέλος για την Αρμάνι, έχασε και από την Μπαρτσελόνα και έφτασε τις πέντε συνεχόμενες ήττες!