Την πλήρη ευθύνη για την αποτυχημένη χρονιά στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Με γραπτή του δήλωση χαρακτήρισε την απώλεια του πρωταθλήματος «κλωτσιά στα αρχ@@@», κατηγόρησε τον Ολυμπιακό πως δούλεψε στο παρασκήνιο με διαιτητές… κομάντο, ενώ παραδέχτηκε πως έκανε λάθος στην επιλογή του προπονητή (Τζόρτζεβιτς) και τη μη έγκυρη απομάκρυνσή του. Καταλήγοντας είπε πως «…έχουμε μάθει να σηκωνόμαστε και να πολεμάμε. Αυτό θα κάνουμε».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Την επιτυχία όλοι θέλουν να την καρπωθούν ή να την εκμεταλλευτούν.

Η αποτυχία από την άλλη, είναι μοναχική.

Ως ιδιοκτήτης αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την απώλεια των βασικών στόχων μας.

Αυτό έγινε για δύο λόγους:

1. Κάναμε λάθος επιλογή στο θέμα του προπονητή, που κακώς δεν διορθώθηκε νωρίτερα. Εάν το είχαμε διορθώσει πιο νωρίς, πιθανόν να είχαμε διαφορετική κατάληξη και στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

2. Δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει τόσο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήσω την ομάδα απροστάτευτη στις ορέξεις των κομάντο-διαιτητών. Πλέον μου έγινε μάθημα.

Το χθεσινό ήταν όχι απλά γροθιά στο στομάχι αλλά κλωτσιά στα αρ...δια.

Οι δυνατοί όμως έχουμε μάθει να σηκωνόμαστε και να πολεμάμε.

Αυτό θα κάνουμε
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός